گره‌گشایی از مشکلات سرمایه‌گذاران در گیلان اولویت باشد

نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت تاکید کرد: گره گشایی از مشکلات سرمایه گذاران با توجه به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید اولویت است.

به‌گزارش میراث‌آریا، آیت الله رسول فلاحتی امروز جمعه یکم فروردین ماه ۱۴۰۴در خطبه های این هفته آیین عبادی سیاسی نماز جمعه رشت اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال جدید را سال سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری کردند که در این راستا دولت و مردم باید تلاش کنند تا این شعار در جامعه تحقق یابد.

امام جمعه رشت اافزود: دولت وظیفه دارد هم سرمایه گذاری کند و همچنین از سرمایه گذاران حمایت کند تا شاهد افزایش تولید و همچنین افزایش صادرات باشیم.

آیت الله فلاحتی افزود: متولیان باید با راهکارهای مناسب گره های افزایش سرمایه گذاری را بگشایند تا با حضور بیشتر بخش خصوصی، شاهد افزایش تولید باشیم که این امر موجب اشباع بازار داخلی و همچنین باعث افزایش صادرات و رونق اقتصاد می شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010100190
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha